24.08.2017

(Sos.Bil.Enstitüsü) Kapatılan Mevlana Ü.Öğr. Harç Duyurusu-Güncellendi
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

Mevlana Üniversitesinden Aktarılan Öğrencilerin Ücret Durumu

Selçuk Üniversitesine ödenecek ücretler 9 eşit taksitle ödenecek olup 2016 Ekim ayından itibaren 20 Mart 2017ye kadar toplam 6 taksit ödenecektir, kalan 3 taksit ise Nisan, Mayıs, Haziran aylarında ödenecektir. Ödemeler her ayın 20sine kadar T.Vakıflar Bankası Tüm Şubelerinden öğrenci numarasına yatırılacaktır.

Not: Harcını ödemeyen öğrenciler öğrencilik haklarından yararlanamazlar ve yapmış oldukları ders, dönem kayıt işlemlerinin geçerliliği olmayacaktır. 667 sayılı KHK uyarınca Ösym Tarafından Diğer Yükseköğretim Kurumlarına Yerleştirilerek Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Öğrenim Ücretlerine İlişkin Açıklamaya Göre Ücretlere %8.05 Tüfe uygulanmıştır.
(http://www.yok.gov.tr/documents/10279/22254714/667_KHK_ile_ucretlere_iliskin_DUYURU_%2819.12.2016%29.pdf)
YÖK yazısı için tıklayınız

> Tezli Yüksek Lisans Programı Öğrencileri için tıklayınız (İşletme, Özel Hukuk, Kamu Hukuku AnaBilim Dalları)

> Tezsiz Yüksek Lisans Programı Öğrencileri  için tıklayınız  (Uzaktan Öğretim İşletme Tezsiz Yüksek Lisans AnaBilim Dalı)